Je ons helpen door de berichten die je leuk vindt te delen en het woord te verspreiden naar je vrienden. Dus als u wilt praten over uw ervaring in de decanters, of een idee hebben over hoe we dit proces kunnen verbeteren, stuur ons dan gerust een bericht.

Een beetje over mij.

Mijn naam is Ruben en ik werk als karaf bij La Marzocco. Ik kom uit Nederland, in Nederland en ik hou van koffie. Ik ben gepassioneerd over het maken van grote decanters.

Ik begon mijn blog op 23 januari 2008, en sindsdien is gegroeid van een blog die ik begon op mijn eigen tot een die wordt gedeeld door 10.000 mensen. Ik heb meer dan 25.000 bezoeken aan mijn blog, dat is geweldig, maar nog beter is dat ik niet hoeft te betalen een cent om een account te hebben.

We doen er alles aan om zo onbevooroordeeld mogelijk te zijn, en we geloven dat u erop vertrouwen dat we dit zo nauwkeurig en wetenschappelijk mogelijk doen.

Als het gaat om deze blog, hebben we geprobeerd om de informatie op deze site zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij geloven dat de meeste mensen hun eigen weloverwogen beslissingen kunnen nemen over de beste decanter om te kiezen. Daarom hebben we de volgende informatie opgenomen over elke decanter die we beoordelen: We hebben ook een link naar onze test, dat is een uitgebreide analyse van de karaf die we hebben gebruikt in het verleden. Onze test richt zich op een bepaalde variabele bekend als de "decanter's smaak". Deze variabele is een getal van 1 tot 7, waarbij een hoger getal wijst op een beter smakende decanter van hogere kwaliteit. We hebben een tabel, die het gemiddelde (in termen van ABV) van elk van de 5 flessen beoordeeld omvat.

De enige regel die we hebben is dat ze een karaf moeten hebben in een kleur die de stijl vertegenwoordigt die we hebben gekozen. We hebben verschillende tinten en materialen uitgekozen om de beste resultaten te behalen. Je zou denken dat de karafjes zijn gewoon een mooie manier van het maken van uw koffie beter smaken. Maar in werkelijkheid, de sleutel tot grote koffie is een goede kop. Ons doel is om mensen te helpen de juiste keuze te maken met hun koffie. Als u nog niet, neem dan een kijkje op de decanters in actie en laat ons weten wat je denkt!

De Kaffe Kultur Cup

is het perfecte voorbeeld van een karaf. De eenvoudige vorm, eenvoudig te monteren, en lichtgewicht ontwerp maken deze kop een van onze meest populaire decanters. We hebben veel feedback ontvangen van klanten over hoe het smaakt.

Een beetje over hoe we kwamen met het ontwerp: We wilden een eenvoudig en schoon ontwerp dat perfect is voor dagelijks koffie drinken.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we decanters kunnen produceren met verschillende kenmerken zoals helder glas, roestvrij staal, porselein, goud en meer. We zijn er trots op u de decanter te presenteren met de nieuwste functie, een transparante top die u een echt beeld geeft van de inhoud van uw schip.

Wij geloven in het bieden van een zeer aangename ervaring en een hoog kwaliteitsniveau voor al onze klanten en daarom bieden wij een gratis consult aan iedereen die daarom verzoekt. We zijn zeer gemakkelijk te bereiken op: [email protected] Bedankt voor uw bezoek aan onze blog, we zijn blij om te kunnen uw behoeften te dienen, ongeacht hoe u ervoor kiest om uw whisky te genieten. Oprecht RUBEN Evers De beste in proeverij en onderzoek, Ruben is de maker van 's werelds grootste whisky proeverij forum, dat meer dan 11.000 leden heeft en nu wordt gehost op het internet.