Mijn motto is "Maak geen fout en leer ervan." Ik hou van het delen van informatie, en dit is wat ik ermee doen! Stuur me gerust een e-mail (karaftestcentraal op gmail dot com) en ik zal blij zijn om al uw vragen te beantwoorden! Bedankt voor het controleren van mijn blog!

Ik ben nog nooit een grote fan geweest van decanters. Ze zien er een beetje duurder uit dan flessen. Dus ik probeerde dit en ik heb er echt van genoten!

Niet alleen is het goedkoop, maar het is zo leuk om uit te drinken! Je er alles in stoppen wat je wilt en er is echt geen regel dat je er niets in stoppen.

Ik zou dit aan iedereen die een geweldige selectie te maken en een geweldige tijd te hebben aanraden! Bedankt!

Ik had echt een goede tijd met mijn eerste fles wijn in dit! Ik was niet echt zeker wat te verwachten, want ik had niet gehoord van een van deze decanters vóór en mijn verwachtingen waren zeer laag.

Ik heb veel ervaring omdat ik mijn eigen bier maak. Ik maak sinds 2007 decanters. Ik hou ook van praten over het proces van het maken van bier en ook een aantal leuke berichten als deze. Ik was een professionele ontwerper voor bijna 20 jaar en nu ben ik gewoon een gewone joe die heeft een hobby die maakt me gelukkig. Ik denk dat er veel decanters die er zijn en het is heel moeilijk om uit te vinden precies wat het beste is. Dus besloot ik om een reeks blogs te schrijven over de meest voorkomende problemen en ik dacht dat de lezers zouden genieten van hen meer dan mijn eigen persoonlijke blogs. In de eerste blog zou ik je alle basics over decanters geven. In de tweede blog zou ik je een aantal decanters laten zien die gemakkelijk te gebruiken zijn en ook een paar andere stijlen die ook bekend zijn. Ik zou je ook laten zien hoe ik decanters maak en dan een beetje meer geavanceerde technieken zoals hoe je je eigen labels maken, hoe je verschillende soorten decanters maken en gebruiken, en hoe je decanters van verschillende materialen maken. En ga zo maar door.

In 2010 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant over het onderwerp decanters, en beantwoordde ik de vragen.

Ik zal hier een aantal van de dingen die ik geleerd in dit interview te beschrijven:

1) Decanters zijn gemaakt met water dat te warm of te koud is. 2) Het duurt niet altijd langer voor een karaf te koud om leeg te krijgen. In deze aflevering liet ik zien dat wanneer een fles water leeg is, de oppervlaktetemperatuur te laag is, zodat de vloeistof sneller verdampt dan het zou moeten hebben.

Ik gaf ook een voorbeeld van hoe het moet worden gedaan als de vloeistof binnen is erg dik. Het duurt een tijdje langer om de karaf te vullen, wat een goede zaak is, want als de karaf te dik is en een beetje te groot is, verdampt het water langzaam en dit vertraagt de karaf.

Er zijn andere factoren die van invloed zijn hoe lang een karaf kan duren om koud te legen.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om een betere ervaring te maken als je een decanter wilt kopen. Als je dit leest, is de kans groot dat je wilt kunnen een karaf te gebruiken als je het drinkt. Daarom ben ik het starten van een gloednieuwe blog. Ik wil mijn kennis delen, kennis over de decanters die ik heb gemaakt en leren van mijn mededecanters. We kunnen beginnen met het delen van nieuwe ontwerpen, tips en trucs delen over het maken van uw eigen decanters en zelfs om hulp vragen. Als u geïnteresseerd bent in mijn blog en u wilt met mij mee in mijn reis, ik ben zeer geïnteresseerd in uw opmerkingen. U reageren op mijn berichten of bericht me op de blog. Ik zou graag praten over uw ervaringen met decanters. Als je een blogger bent, wil je misschien ook een beetje over mij leren. Misschien wilt u lezen over mijn blog en mijn ervaringen met deze specifieke categorie, en misschien zie de recepten, foto's, reviews en video's die ik heb gedeeld over.